søndag 10. mai 2009

Begivenhetsrik helg!



Dette er min gode venninne, Linda, med sin 4 mnd. gamle sønn; Nils Felix. De var ute på bæretur og kom en tur innom torsdag ettermiddag. Er de ikke fine? Linda bærer i et Moby Wrap elastisk sjal, og fargen er bare så delikat, og finnes det noe mer kos enn å bære babyen sin slik?

Fredag var det bryllupsfest i Melsomvik. Therese og Knut-Eric giftet seg etter "10 år, 2 barn og mye moro" ,- som de selv sa, og vi var med på feiringen.


Festen ble holdt i glassteltet på Vestfold Maritim, og det var en veldig hyggelig fest.
Hjemme var Katharina barnevakt. Hun og Angelica hadde kommet litt tildligere på ettermiddagen. Jeg var litt spent på hvordan leggeingen ville gå, det er nemlig ikke så vanlig at vi er borte på kvelden begge to, men til å være første gang, så hadde det gått veldig fint. Katharina kunne fortelle at lillesøster Amanda hadde vært litt urolig på stellebordet slik at hun hadde sett seg nødt til å synge! :-) Og for dem som ikke vet det: Katharina synger ikke, selv ikke for sin egen datter. DET er det mormor som tar seg av ;-)

Lørdag var Katharina og jeg en liten tur i byen med småjentene våre. Her sitter Amanda, til venstre, med sin niese, Angelica :-)
Fine jenter!
Jentene mine ble til søndag, og det har vært en veldig fin helg!














Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar