lørdag 23. mai 2015

My faboluos four <3

 

11215929_836729889709924_2001660410_n

Jeg er mer enn stolt og glad for disse fire rampungene! Og her kommer ord til kort; hva skal man som mamma si? Bare se på de! Er de ikke fine? Med en aldersforskjell på over 19 år, så sier det seg selv at jeg har vært småbarnsmamma hele voksenlivet.

Men jeg har lyst til å presentere mine unge håpefulle:

La oss begynne med Amalie Victoria, som sitter til venstre på bildet. Dette er fra hennes konfirmasjonsdag. Ei jente med den store omsorgen for alle, de store følelsene, den fine sangstemmen og som lett tar over “dronningrollen” her hjemme når jeg er på jobb. Hun organiserer, hjelper til og har så mange talenter. Ikke alle vil hun bruke, men det er et valg hun tar. Heldigvis er musikk noe hun bruker mye tid på, fordi det er mye av det i henne! Å synge i ten-sing gir mye glede! Ei sterk jente, som vil det beste for alle rundt seg, og som alltid har et smil på lur!

Oliver er den eneste hanen i kurven. Ikke så lett med 3 tydelige søstre, men han har lært hvordan han skal sno dem rundt fingeren, – uten at de vet det selv! En ung mann med stor empati, en lun humor og er den i familien med de gode kommentarene. Vi må jo bare le! Han er størst, og vet det, men han hadde ikke latt noen krumme et hår på vårt hode. Å beskytte sitt hjem, sin familie, holde på ute i hagen og dyrke sin fotballintersse er det viktigste for han. Dessuten er drømmen om bil og felg noe som tar tid. Oliver en en “gammel mann”: Han vil helst lese aviser i papirutgaver, sjekke tilbud og ønsker seg tilbake til “gamledager”

Lille Amanda Frederikke er den yngste, og 7 år. Hun er født tante, fordi Angelica (datter til Katharina) er født 20 dager før. Hun nærmer seg livet på en avventende måte, men hun er sosial og elsker å være sammen med andre. De største gledene er å trene friidrett, synge i kor og være sammen med venner. I førsteklasse blomstrer hun, og selv om hun ikke er den som stikker seg frem så har jentungen ben i nesen og tar den plassen hun vil ha. Hun nyter godt av å være minst, og er den som styrer “Bror” aller mest!

Størstejenta, “Talla” Katharina, er bohemen: Fri, kreativ og den som alltid stiller opp for sine venner. Hun er en kunstner, er selvstendig og lar seg ikke styre. Full av påfunn, eier ingen hemninger og lever livet fra øverste hylle. Ikke så lett å komme inn på, men hun verner om sine nærmeste og har et stort hjerte for de som ikke har det så greit. Med sitt positive sinn skaper hun gode opplevelser for mange og hun er godt gift med skjønne Silje. Denne jenta har også gitt meg mitt første, og til nå eneste, barnebarn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar