fredag 11. desember 2009

Backstreet Boys!




Lørdag 5. desember. Amalie og jeg hadde en utrolig fin dag i Oslo, -bare vi store jentene. Vi dro i et fryktelig ruskevær, dårlig kjøreføre, men med god musikk i bilen, lørdag formiddag. Med store øyne og forundring inntok Amalie hovedstaden med mamma.

Målet var selvsagt konserten i Oslo Spektrum på kvelden, men vi hadde masse på vår "to-do"-liste før den tid!

Jentungen måtte jo vandre opp Karl Johans gate, se Stortinget, Slottet, Freia-butikken, Steen & Strøm og det hele ble krydret med sushi-lunch og fast-food middag. Litt for enhver smak :-)


Etter handel og bespisning gikk vi ned i bilen med alle posene og fikk "fresha" oss litt før vi satte kursen mot Spektrum og konserten med Backstreet Boys. Forventningene var skyhøye!



Amalie fikk den nødvendige t-skjorta, vi kjøpe popcorn og drikke før vi fant plassene våre, - på 4. rad, midt på. Vi satt som kongelige!
Og selv om lyden under konserten var litt så som så, så skuffet gutta oss ikke. Vi fikk høre masse "gammelt", men også litt nytt, og vi sang med. "Everybody", "I want it that way", "As long as you love me", "Show me the meaning of being lonely", "Shape of my heart", "Larger than life", "The call", "Incomplete" og "More than that" for å nevne noen. I 2 timer varte konserten, og da vi satte oss i bilen på vei hjem, kl. 22.30, gikk det ikke lang tid før snuppa på 9 sovna. Og der satt jeg da, og sang for meg selv. Backstreet Boys-sanger selvfølgelig ;-)

1 kommentar:

  1. Det var nok en bra konsert :-)
    Vile gjerne ha vært der .. Men jeg var sist :-)

    SvarSlett