tirsdag 30. mars 2010

Det er Påske.


Vi kan vel si at vi er godt inne i Påsken, og ferie-modus er så smått begynt å innta heimen. Lørdag den 27. mars fylte Oliver 12 år. Han begynner å bli stor, den gutten :-) Vi fikk feiret noe, selv om det meste nå er unnagjort på bursdagsfronten siden familien har vært her og feiret alle ungene, men gaver fikk han. Nye fotballsko og drikkeflaske kommer godt med nå når fotballsesongen står for døren. HEIA FRAM!!!
I helgen hadde vi også hyggelig besøk fra Hamar; Min gode venninne, Laila, var her, og det gjør alltid godt for sjel og sinn :-) Prat og rødvin blir det masse av, og sene netter.
Larvik Barnegospel har hatt Påskekonsert, og det er alltid morsomt å høre på dem. Både Oliver og Amalie går i koret, og under konserten ville også Amanda synge i kor. Det ble ikke så mye synging;
det er mer morsomt å dirigere sammen med Kari :-)
For en drøy uke siden ble det sykkeføre igjen, og vi har vært på noen turer. Utrolig deilig å sykle igjen, og vesla koser seg bak i "campingvogna" si!
Påsken skal vi tilbringe her hjemme. Skal gjøre litt skolearbeid og husarbeid, men mest av alt kose meg med familien. Langfredag og Påskedagen skal jeg synge i kjerka med andre fra koret, og lørdag og søndag er det vakt på sykehjemmet. Skjærtorsdag og langfredag er vi bedt på middag hos hhv. svigers og hos mor. Deilig!
Ønsker alle en riktig fin Påske. Det er en tid for undring, tro og tvil, men mest av alt så er våren her; dagene blir lengre og lysere og bare det er et under i seg selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar